FrankNational Session Європейського молодіжного парламенту в м. Івано-Франківськ

«Європейський молодіжний парламент-Україна» — міжнародна неурядова громадська організація, що посіла третє місце в рейтингу найкращих молодіжних організацій України за підсумками 2010 року, із задоволенням оголошує набір делегатів на конференцію ЄМП – Україна FrankNational Session, що буде проходити 4-7 березня 2011 року в чудовому місті Івано-Франківськ.
На конференції будуть розглянуті питання стосовно економічного розвитку, поліпшення в сфері урядування та бюджету, а також зростаючої ролі Європи на світовій арені, поруч із проблемами безпеки, що включають в себе стабільність, свободу та безпеку всіх європейців, що залишаються актуальними. 8 робочих груп (комітетів) будуть об’єднані однією темою сесії – «Соціальна відповідальність в Європі: на шляху до уніфікації стандартів». 

Занепокоєний та маєш власні погляди на вирішення сучасних проблем? Маєш що запропонувати світу? Хочеш зустріти молодих активістів із різноманітних міст Європи? 

Тоді FrankNational Session саме для тебе! 

Але, це ще не все! Найяскравіші та активніші будуть обрані до участі на міжнародній сесії в квітні в Афінах (Греція) або ж в жовтні в Загребі (Хорватія), також будуть обрані делегації на численні міжнародні форми та регіональні конференції. 

Отже, 
— Тобі більше ніж 16 і менше ніж 23? 
— Добре спілкуєшся англійською, французькою або ж обома? 
— Зацікавлений в європейській політиці? 
— Готовий змінити світ? 

Тоді, надсилай свою заявку на електронну скриньку nationals2011@eyp-ua.org до 23.58 14 лютого 2011 року! Запитання? Пиши організаторам на nationals2011@eyp-ua.org. 

P.S. Не забувай, організатори старанно працюють і вже чекають на тебе. Президент та редактор конференції вже обрані – вони вже формують команду модераторів, що будуть працювати в комітеті разом із тобою та журналістів, які напишуть в газеті про твою активну участь. Всі із радістю чекають на тебе на конференції в Івано-Франківську! 

1 коментар

Марта Мельник
я брала в ній участь!!!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте